Rallytukker

Mijn naam is Wim Scholman, bij de meesten bekend als Rallytukker.

Toen ik een jaar of 10 was ging ik met mijn broer mee naar de enduro’s. Hier was ik het tankhulpje en mocht ik de rijders verzorgen van de MCTR uit Rijssen.

Daarnaast ging ik ook mee naar een aantal rally’s.

Toen ik mijn rijbewijs had behaald was het hek van de dam en begon de rallysport pas echt tot leven te komen.

In alle jaren heb ik vele rally’s bezocht, uiteraard de rally’s in Nederland, maar ook in België o.a. Haspengouw, Ieper, Condroz, Omloop van Vlaanderen. De laatste jaren ben ik ook naar meerdere rally’s in Duitsland geweest.

Naast de rally’s bezoek ik ook auto- en motorcross races, zitmaaierraces enz.

Ik ben begonnen met het maken van dia’s, daarna het filmen van races. Aangezien het vele werk wat monteren van films inhoudt ben ik toch weer overgestapt op het maken van foto’s

Alle foto’s deel ik op mijn website rallytukker.nl, op mijn facebookpagina van rallytukker en natuurlijk op de site van T.O.O.N. uit Nijverdal.

Mijn hobby is behoorlijk uit de hand gelopen. Ieder jaar ben ik bij ca. 35 evenementen aanwezig. Dit zijn 1 daagse of meerdaagse evenementen in Nederland, België en Duitsland

Als het even lukt probeer ik de foto’s dezelfde dag nog online te zetten, zodat iedereen er zo snel mogelijk van kan genieten.

 

Met een vriendelijke sport groet

Wim Scholman de Rallytukker

 

foto gemaakt door: Harald Boers

Rally kalender 2017

Geen evenementen